FRM Tegelwerk bestaat uit een netwerk van hoogwaardige bedrijven die in samenwerking top kwaliteit afleveren.

Bij FRM Tegelzettersbedrijf uit Den Helder werken ervaren en goed opgeleide tegelzetters. Hierdoor leveren wij vakmanschap waar schoonheid uit schittert. Of het nu gaat om de betegeling van uw badkamer, terras of entree: wij zullen tot een zo fraai mogelijk eindresultaat komen. Uiteraard altijd in samenspraak met u.

Ook werken wij snel en efficiënt. Wij zullen geen extra uren rekenen die niet nodig zijn. Om tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen stellen wij altijd in overleg met de klant een offerte en plan van aanpak op. Dat scheelt ons tijd en u een hoop geld.

Zelfs in gevallen van badkamer renovatie plaatsen wij tijdelijk een mobiele douchecabine voor onze klanten. Tenslotte staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel

Zoals wij al eerder aangaven werkt FRM Tegelwerk altijd graag in overleg met de opdrachtgever. Deze werkwijze heeft ons door de jaren heen een betrouwbaar imago opgeleverd waarmee wij uiteraard erg blij mee zijn. Samen met vakmanschap en efficiëntie is betrouwbaarheid ons bedrijf.

beste tegelwerk den helder