Voor tegels en tegelwerk ben je bij ons aan het juiste adres

FRM Tegelwerk uit Den Helder: al meer dan 10 jaar uw specialist in tegelwerken!
Frank Maarsen eigenaar van FRM Tegelwerk. Al meer dan 10 jaar actief als tegelzetter en heeft in de jaren een betrouwbaar imago opgebouwd. Rechts op de foto ziet u zijn vader Gerard Maarsen wie al ruim 40 jaar ervaring heeft in de tegelzettersbranche. Links op de foto ziet u de vrouw van Frank Maarsen, Serena Maarsen, zij is volledig in het bedrijf gestapt en voornamelijk te vinden op de winkelvloer.

Tegelwerk: onze passie

FRM Tegelwerk is ruim 10 jaar geleden ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en vakkundig bedrijf. Er wordt gewerkt voor particulieren en bedrijven, van grote tot kleine projecten, van nieuwbouw tot renovatie. FRM Tegelwerk werkt uitsluitend met ervaren en goed opgeleide tegelzetters. Het tegelwerk wordt verzorgd voor volledige badkamers, keukens en toiletten, maar ook voor wanden, terrassen en (kamer) vloeren met en zonder vloerverwarming. Het plaatsen van vloerverwarming behoort ook tot de diensten. Wij werken samen met een team aan professionele bedrijven hierdoor kunnen wij u een all-in concept aanbieden en uw project van A tot Z verzorgen met één vast aanspreekpunt. Voor ons overzichtelijk en voor u wel zo gemakkelijk.

Alle soorten tegelwerk onder één dak!

Naast het tegelwerken heeft FRM Tegelwerk een prachtige showroom in tegels en sanitair aan de Baljuwstraat 17H Schooten Plaza, te Den Helder. Wij kopen grote volumes aan keramische tegels in bij de fabriek in Italië. Doordat wij rechtstreeks in grote volumes inkopen kunnen wij tegels leveren tegen stuntprijzen.

Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw badkamer, toilet, keuken, (kamer) vloeren of andere wanden, u bent bij ons aan het juiste adres. In samenspraak met de fabriek houden wij de nieuwste trends nauwlettend in de gaten. Wij bieden een groot assortiment aan houtlook, betonlook en marmerlook, maar ook natuursteen, mozaïek en de stijl van Vtwonen behoort tot ons assortiment. Onze collectie tegels biedt voor ieder wat wils en onze collectie is regelmatig terug te vinden in woonbladen en op televisie. Onze tegels zijn van keramiek die behoren tot de beste en meest luxe tegels van dit moment. Keramische tegels zijn kleurvast, krasvast en slijtvast.

Naast tegels hebben wij ook een groot assortiment aan sanitair in onze showroom. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit merken zoals Geberit en Villeroy & Boch. Al ons sanitair van messing en dit betekent jarenlang plezier. Ook hier willen wij nog maar eens benadrukken dat kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn. Komt u ook even een kijkje nemen in ons ruime assortiment?

Een vraag stellen of een offerte aanvragen kan eenvoudig, en vrijblijvend, via ons contactformulier.