Uw droomvloer vindt u bij ons in Den Helder

FRM Tegelwerk uit Den Helder biedt een groot assortiment aan vloertegels. Van keuken tot toilet, en van woonkamervloer tot slaapkamervloer. Voor elk interieur en elke stijl is er bij een vloertegel te vinden. Bij ons is alles mogelijk, voor ieders smaak en ieders budget hebben wij een prachtige vloer. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt bij het vinden van uw droomvloer. Een vloer is namelijk iets waar u jarenlang plezier van moet hebben en moet dan ook geheel naar wens zijn.

Wij helpen u graag in het adviseren bij uw vloeren en zullen altijd eerlijk en transparant zijn. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen waarbij we samen al uw wensen doorspreken.

Wij houden de nieuwste trends over vloeren nauwlettend in de gaten. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit keramische vloertegels en dat voor een eerlijke prijs. De keramische tegels staan bekend als meest duurzame en gebruiksvriendelijke tegels van dit moment. Zo heeft een keramische tegel weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk schoon te maken ideaal voor een vloer dus. De tegels zijn geschikt voor elke ruimte en verkrijgbaar in verschillende maten, kleurtinten en structuren.

Groot assortiment vloertegels

Het assortiment vloertegels bestaat voor een groot gedeelte uit houtlook tegels, betonlook tegels, marmerlook tegels en geglazuurde tegels. Maar ook Marokkaanse tegels, Portugese tegels en vintage tegels, welke vallen onder de patroon tegels en de stijl van Vtwonen vindt u terug in ons assortiment.

Heeft u ergens een mooie vloertegel gezien en bent u benieuwd of wij die ook kunnen leveren? Kom eens langs en sta versteld van onze prijzen. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Kijk dan hieronder voor een gedeelte van de door ons gemaakte vloeren.

FRM Tegelwerk uit Den Helder biedt een groot assortiment aan vloertegels. Van keuken tot toilet, en van badkamer tot slaapkamer. Voor elk interieur en elke stijl is er bij een vloertegel te vinden. Bij ons is alles mogelijk, voor ieders smaak en ieders budget hebben wij een prachtige vloer. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt bij het vinden van uw droomvloer.

Uw droomvloer vindt u bij ons in Den Helder

Een vloer is immers iets waar u jarenlang plezier van moet hebben en moet dan ook geheel naar wens zijn. Wij helpen u graag in het adviseren bij uw vloeren en zullen altijd eerlijk en transparant zijn. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen waarbij we samen al uw wensen doorspreken.

Plan een adviesgesprek

Wij houden de nieuwste trends over vloeren nauwlettend in de gaten. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit keramische vloertegels en dat voor een eerlijke prijs. De keramische tegels staan bekend als meest duurzame en gebruiksvriendelijke tegels van dit moment. Zo behoeft een keramische tegel weinig onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken ideaal voor een vloer dus. De tegels zijn geschikt voor elke ruimte en verkrijgbaar in verschillende maten, kleurtinten en structuren.

Het assortiment vloertegels bestaat voor een groot gedeelte uit houtlook tegels, betonlook tegels, marmerlook tegels en geglazuurde tegels. Maar ook Marokkaanse tegels, Portugese tegels en vintage tegels, welke vallen onder de patroon tegels en de stijl van Vtwonen vindt u terug in ons assortiment.

Heeft u elders een mooie vloertegel gezien en bent u benieuwd of wij die ook kunnen leveren? Kom eens langs en sta versteld van onze prijzen. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Kijk dan hieronder voor een gedeelte van de door ons gemaakte vloeren.