FRM Tegelwerk geeft u graag een indruk van de werkzaamheden die zij verricht hebben op projectbasis. Er zijn projecten verzorgd voor verschillende grote vakantieparken in de wijde regio van Den Helder. Hieronder enkele van onze relaties waar we op projectbasis ons vakmanschap mochten uitvoeren;

Er is ook gewerkt voor verschillende organisaties en bedrijven zoals Ceramica Vloeren, verschillende Keukenloods filialen door heel Nederland en de organisatie ‘s Heeren Loo.

Grote en kleinere projecten voor particulieren en bedrijven

FRM Tegelwerk werkt voor particulieren en bedrijven, van grote tot kleine projecten, van nieuwbouw tot renovatie. FRM Tegelwerk werkt uitsluitend met ervaren en goed opgeleide tegelzetters. Het tegelwerk wordt verzorgd voor volledige badkamers, keukens en toiletten. Maar ook voor wanden, terrassen en (kamer) vloeren met en zonder vloerverwarming. Het complete pakket. Het plaatsen van vloerverwarming behoort ook tot de diensten. Wij werken samen met een team aan professionele bedrijven hierdoor kunnen wij u een all-in concept aanbieden en uw project van A tot Z verzorgen met één vast aanspreekpunt.

FRM Tegelwerk staat bekend als laagdrempelig en transparant. Zo zullen wij altijd geheel vrijblijvend in gesprek gaan, inmeten en een vrijblijvende offerte opstellen. Bij het doorspreken van de wensen zullen we altijd meedenken in de mogelijkheden bij het project. Mocht u vragen hebben over onze diensten kunt u het contactformulier invullen of gebruik maken van een vrijblijvende offerte. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Aannemers gezocht

FRM Tegelwerk werkt graag met u samen en is op zoek naar aannemers. Bent u een aannemer die op zoek is naar gereduceerde tarieven voor tegels en sanitair? Kom dan even in contact met ons. Bel direct naar 06-23263079, kom even bij ons langs in de winkel of gebruik het contactformulier. We kijken uit naar een mooie samenwerking!